BRONEERIMINE

BRONEERIMINE

Tutvu meie teenustega ja esita päring broneeringuks endale sobiva lahenduse kohta siin, meie kodulehel. Või! Kui Sul oleks soov mõnel muul moel või ajavahemikul meie ruumi kasutada, siis anna märku ja peame plaani kuidas ühine lahendus leida!

Broneerimisel palume arvestada, et:
Peo kestus on 3h. Ettevalmistusi ootame teid tegema 15 minutit enne peo algust; ruumid palume üle anda õigeaegselt, broneeritud aja (3h) täitudes. 

Peotasu sees on:
– Kogu ruum teie päralt
– Ruumi kasutus 3h ja eelnevalt 15min ettevalmistusteks
– Boholik piknikuala koos nõudega kuni 30 külalisele (sh 2 kmpl taldrikuid, söögiriistad, joogiklaasid/topsid ja kohvitassid)
– Bluetoothi läbi ühildatav kõlar
– Ruumi stilistikast inspireeritud õhupallidega fototaust ja muidu mõnus olustik
Muud meelepärased lisateenused saab valida broneeringu vormistamisel!

Ruumis on olemas:
– I korrusel mänguala, diivaninurgad, mähkimis- ja imetamistuba, wc ja abiköök (sh mikrolaineahi, täissuuruses külmik ja nõudepesumasin)
– II korrusel boholik piknikuala (kuni 30le) koos istumis- ja seisunurgakestega (lisaks 20-le). Kööginurgas on kraanikauss, minikülmik, veekeedukann. Lisaks olemas kraaniga purgid jookidele, lõikelauad ja noad ning nõud kuni 30 külalisele. Veel on ka serveerimistaldrikuid, kausse ning vaasid lilledele.

NB! Päringu tegemise järel saadame teile kinnituse e-posti teel soovitud lahenduste ja lisateenuste võimalikkuse kohta. Juhul, kui peaks olema olukord, et keegi on samale hetkele juba päringu esitanud e-kirja või telefoni teel, aga me ei ole jõudnud kalendrisse kinnitust märkida, siis jääb ruumi broneerimise õigus esmalt kontakti võtnud kliendile. Kinnitame teie broneeringu koos lisalahendustega esimesel võimalusel!

Broneeringu tasumise, muutmise ja tühistamise tingimused:

-Broneerimisel tasud broneeringutasuna 50€ (3 päeva jooksul), ülejäänu arveldad koos lisateenustega peonädalal.
-Broneerimistasu tasumisega kinnitad, et oled tutvunud ning järgid ruumi heakorda ja peojärgse koristuse tingimusi. Saadame need koos makseinfoga e-posti teel või tutvu nendega SIIN.
-Teavitades meid broneeritud aja muutmise vajadusest hiljemalt 24 tundi enne pidu, on lubatud peoaega ühel korral edasi lükata, Sinu poolt valitud vabale ajale.
-Tühistamise korral ei kuulu broneeringutasu tagastamisele.

Ootame juba põnevusega teie pidu 🙂